Tv2 vejret otterup

Vejret Otterup – I dag, i morgen, 7 dage frem – TV 2

Se vejrudsigt time-for-time for Otterup i dag og de kommende dage. Prognoser opdateres flere gange dagligt.

Otterup – Vejr for din lokation | DMI

Vejr for din lokation | DMI

Først lokalt klart vejr men efterhånden bliver det mere skyet med temp. mellem 2 og 5 grader og svag til jævn vind fra omkring syd.

Få vejrudsigten for netop din lokation op til 9 døgn frem. Se også regionaludsigten, farvandsudsigter, vejrkort, radar, vandstand og normaler for din kommune.

Vejret i Otterup – Vejrudsigt – I dag, i morgen, 10 dage

Vejret i Otterup ; Vejrprognose onsdag, 15. februar 2023 · Overskyet. 6°C · Vind: 2 m/s SSV ; Vejrprognose torsdag, 16. februar 2023 · Regnbyger. 8°C · Vind: 9 m/s …

Ti-dages vejrudsigt – Otterup – flotvejr.dk

Ti-dages vejrudsigt for Otterup – YRs vejrudsigt ; Søndag. 12 feb. 10° ; Mandag. 13 feb. 6° ; Tirsdag. 14 feb. 5° ; Onsdag. 15 feb. 5° ; Torsdag. 16 feb. 8°.

Ti-dages vejrudsigt for Otterup.Maksimum- og minimumtemperaturer, nedbør og vind.

Vejr Otterup – 7-dages vejrudsigt | freemeteo.dk

Vejr Otterup, 7-dages vejrudsigt. Otterupvejret næste uge. Detaljeret vejrudsigt. Varslinger om hårdt vejr. freemeteo.dk.

10-dages vejrudsigt for Otterup, Region Syddanmark

10-dages vejrudsigt for Otterup, Region Syddanmark – The Weather Channel | weather.com

ons. 15 | Dag · Fugtighed98% · UV-indeks0 af 10 · Solopgang7.42 · Solnedgang17.22 …

Vær godt forberedt med den mest nøjagtige 10-dages udsigt for Otterup, Region Syddanmark med højeste og laveste temperaturer og sandsynlighed for nedbør fra The Weather Channel og weather.com

TV 2 Vejret – Bulder og brag, regn, lyn og hagl over dele…

VEJRET.TV2.DK. Tordenvejr over landet: Regn, lyn og masser af hagl. Efter årets hidtil varmeste dag med op til … Lyn og torden i Otterup. 7 yrs Report.

Dagens 7-døgns-skema fra TV 2 VEJRET… mest tørt og køligt …

Vi har brug for solskin og godt vejr i Otterup og Odense hele lørdag…. 8 yrs Report. Bodil Steffens, profile picture.

Nordfyn | TV2 Fyn

8. jan. Ukrainsk jul fejret med taknemmelighedstårer i Otterup Kirke … (28_06) N07 ukrainsk jul otterup ingest (1) …

Hele udsendelsen 19:30 | TV2 Fyn

Klintebjerg Efterskole ved Otterup kæmper mod det stigende vand i Odense Fjord. … det har Andreas Nyholm fra vejret givet os en god forklaring på.

Fyn slap nådigt igennem stormen. Men nu er det den forhøjet vandstand der giver problemer og oversvømmelserFyn slap nådigt igennem stormen. Men nu er det den forhøjet vandstand der giver problemer og oversvømmelserDet kan du mærke der hvor du står Ole Kolster. Er det ikke rigtig?Og fra Ole Kolster skal vi videre til rebekka Hammelev. For du står et sted, der også får betydning for dem der bliver ramt af vandmasserneDen kraftige storm har presset vandstanden langt over den normale højde flere steder på Fyn i dag. I Odense Fjord er vandstanden steget og steget dagen igennem, det giver meget store udfordringer for beboerne i Seden Strand.Klintebjerg Efterskole ved Otterup kæmper mod det stigende vand i Odense Fjord.Og fra Ole Kolster skal vi videre til rebekka Hammelev. For du står et sted, der også får betydning for dem der bliver ramt af vandmasserneMens vanden altså er steget gevaldigt nogle steder så var der nærmest historisk lavt andre steder. I Ballen på Sydfyn var havnen ved middagstid næsten tømt for vand.Ja og det ekstreme værd i begge ender af øen, det har Andreas Nyholm fra vejret givet os en god forklaring på.Trafikken over Storebælt var lammet hele formiddagen. Stormen lukkede broen indtil i nat, hvor trafikanterne igen kunne køre på broen. Men politiet måtte blev lukket broen igen til morgen på grund af en væltet lastbil.Et af DSBs togsæt blev i morges afssporet syd for Kværndrup. Der har tilsyneladende ligget eller hængt et træ henover banen, som toget har ramt. Toget havde 14 passagerer med sig, men ingen af dem kom til skade. Lokomotivføreren fik få skrammer. Skaderne efter stormen har ikke umiddelbart være lige så voldsomme på Fyn som under stormen i oktober.Vi tog i dag en rundtur til nogle af de steder, hvor Bodil satte sine spor.Det er ikke kun det seneste døgn, at der har reset en storm over Storebælt. Allerede den gang det skulle besluttes om broen skulle bygges huserede en storm af modstand. Al det drama er der nu kommet en bog ud af. I dag inviterede forfatterne derfor til bogreception.Nyborgs kuppede borgmester, Erik Christensen, fortsætter som socialdemokraternes spidskandidat. Vi slutter med endnu et afsnit af vores julekalender fra Syddansk Universitet.

Keywords: tv2 vejret otterup, vejret tv2 otterup