Red barnet kontakt

Kontakt – Red Barnet

Kontakt

Kontakt. Hovedkontor. Red Barnet Rosenørns Allé 12 1634 København V. Telefon 35 36 55 55 redbarnet@redbarnet.dk · medlemsservice@redbarnet.dk.

Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv.

Kontakten til dig – Red Barnet

Red Barnets kontakt til dig

Er du i tvivl om, hvorvidt Red Barnet har kontaktet dig, eller har du spørgsmål til vores opkald, er du velkommen til at henvende dig på 3536 5555 eller skrive …

En stor del af jer kontakter os helt af jer selv – men nogle gange minder vi jer lige om, at vi er her – og at I kan støtte verdens bedste sag.

Kontakt os, hvis du vil være med som frivillig i Red Barnet

Har du et spørgsmål om frivillighed? Skriv til os på frivillig@redbarnet.dk. Eller kontakt vores frivilligkonsulent i din region:.

Vil du være med som frivillig i dit lokalområde, eller har du nogle spørgsmål omkring frivillighed i Red Barnet, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os – SletDet Rådgivningen – Red Barnet

Ring til os – SletDet Rådgivningen

Hvis du foretrækker at være anonym, kan du kontakte os på chat. På vores chat er du 100% anonym. Du kan også ringe anonymt ved at indtaste #31# før vores …

Du kan tale med SletDet Rådgivningen om børn og unges liv på nettet, fx mobning, afpresning, privatliv eller at blive delt uden samtykke.

Hjælp udsatte børn – Støt nu – Red Barnet

Hjælp udsatte børn – Støt nu

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på medlemsservice@redbarnet.dk eller ringe til os på tlf.: 35365555.

Vi giver din donation til de børn, der har allermest brug for hjælpen. Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi arbejder for børnene hvert sekund,. hvert minut og hver time.

Kontakt Team Red Barnet

Har du spørgsmål vedr. cykelholdet eller tilmelding så kontakt: Kenneth Gjerlufsen. Tlf: +45 22 10 13 00. E-mail: kgj@redbarnet.dk. Red Barnet

Kontakt os med spørgsmål om Har du spørgsmål cykelholdet eller tilmelding

Red Barnets organisation og oversigt over ledelse

Red Barnet er en demokratisk organisation med mere end 60 lokalforeninger i hele landet. Vi har en hovedbestyrelse og en daglig ledelse.

Red Barnet | Støt og red børn i Danmark og resten af verden

Red Barnet redder, beskytter og styrker de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. Vi kæmper for børns rettigheder. Støt os og gør en forskel.

Om os | Red Barnet Hovedstaden

Red Barnet Hovedstaden består af i alt 225 frivillige inklusiv bestyrelsen. Vi har forskellige baggrunde, men fælles for os alle er, at vi arbejder mod at gøre …

Læs mere om hvem der står bag lokalforeningen og hvordan vores aktiviteter og afdelinger er bygget op.

Kontakt – Red Barnet Ungdom

8000 Aarhus C. Red Barnet Ungdoms sekretariat: Hvis du ønsker at kontakte sekretariatet bedes du skrive til: Mail: redbarnetungdom@redbarnetungdom.dk.

Keywords: red barnet kontakt