Kreta uge 42 vejr

Kreta vejr og klima – hele året rundt

Kreta vejr og klima – hele året rundt | Kreta rejseguide

Vejret på Kreta om foråret minder meget om en dansk sommer. Her er dagstemperaturen 20-25 grader – og nætterne noget køligere med temperaturer fra 10-15 grader.

Kretas vejr er noget af det bedste i Europa. Foråret starter allerede i begyndelsen af april på Kreta, og vejret er perfekt hele sommeren. Selv i sensommeren har Kreta flot vejr.

Vejret på Kreta – klima og temperatur hele året – Spies

Vejret på Kreta – klima og temperatur hele året | Spies

Vil du vide, hvordan vejret er på Kreta? Tjek vejret i vores temperaturguide inden du tager af sted – og dag for dag i løbet af rejsen.

Vejret på Kreta året rundt. Kreta byder bl.a. på varme somre med høje temperaturer, lunt badevand og masser af soltimer. Se vejret på Kreta netop nu!

Vejr og temperaturer for Kreta | TUI.dk

Kreta har typisk middelhavsklima, hvor sommerens varme og tørke er subtropisk, mens vinteren som oftest har ret milde temperaturer med regn.

Vil du vide, hvordan vejret er på Kreta? Tjek vejret i vores temperaturguide inden du tager af sted – og dag for dag i løbet af rejsen. Her finder du også badetemperaturer for Kreta.

Se vejr på Kreta og book rejsen på apollorejser.dk

1 uge. Dato. 16-02-2023 – 23-02-2023. Rejsende. 2 voksne. Search for two departure airports … Vejret på Kreta er sommervejr fra april til oktober …

Hvordan er vejret på Kreta, når du rejser dertil? Læs med her og book rejsen nu.

Vejret og årstider i Kreta

Vejret og årstider i Kreta – Kreta.dk

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreta, Grækenland, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Vejret på Kreta i Grækenland – Vejrudsigt for hele året

Besvaret af Ole_M på emne Sv: Kreta i efterårsferien. Hej, i selve uge 42 ligner det næsten sig selv, altå mængden af turister, vejret er lidt mildere, men …

Månedsudsigt for Chania, Kreta, Grækenland | AccuWeather

I juni, juli, august og september stiger temperaturen til 26-30 grader, mens vejret på Kreta i oktober byder på 23 grader. I sommermånederne er vejret på Kreta …

Get the monthly weather forecast for Chania, Kreta, Grækenland, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Kreta i efterårsferien. – Kretaforum

Kreta i efterårsferien. – Kretaforum

Komplet oversigt over Kretas vejr året rundt med klimatal for temperaturer, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør. Alt om vejret på Kreta, Grækenland.

Hej, Har været på Kreta for første gang sidste år. Nu vil vi gerne afsted igen og vi har derfor tænkt på at tage afsted i efterårsferien. Kan nogen…

Vejret på Kreta | Se vejrudsigten for øen her – FolkeFerie.dk

Vejret på Kreta | Se vejrudsigten for øen her | FolkeFerie.dk

Vejret på Kreta er solsikkert sommervejr fra maj til oktober. Rejs til øen med FolkeFerie.dk, og få en solrig ferie både forår, sommer og efterår.

Vejret på Kreta året rundt – MitRejseVejr

Vejret på Kreta året rundt

Komplet oversigt over Kretas vejr året rundt med klimatal for temperaturer, solskinstimer, vandtemperatur og nedbør. Alt om vejret på Kreta, Grækenland

Keywords: kreta uge 42 vejr